FJERNKURSER

-SPROGUNDERVISNING EFTER ENHVERS SMAG

Forum fjernundervising sprogkurser- når det passer dig

Vores fjernundervisningsløsninger inkluderer de bedste elementer af vores modulære sprogundervisningsprogrammer og en udførlig udvalg af online multimedie applikationer til at skabe en enestående og bekvem sprogindlæringserfaring fra dit hjem eller kontor. Aldrig har det været nemmere at opnå de fornødne sprogfærdigheder i et tempo der passer dig..

 

Online personale kurser

Det har aldrig været nemmere at gøre sprog tilgængelig for alle i din virksomhed.

 

I takt med at din virksomhed vokser internationalt, vokser også behovet for forbedring af sprogfærdigheder. Udvikling af sprogkompetencer overalt i en virksomhed er ofte en bekostelig udsigt. I første omgang på grund af behovet til at bruge tolke og oversættere, og senere på grund af nødvendigheden til at udvikle eller forsyne de sprogfærdigheder inde fra virksomheden. Takket være vores online træningsservices, kan sprogindlæring være let tilgængelig i hele din virksomhed. Vi leverer skræddersyede kurser udviklet til at imødekomme sprogbehov af alle dine medarbejdere. Om det drejer sig om en kommende produktion fremvisning eller bare om lidt hjælp med en vanskelig mail, så kan vi hjælpe. Ud over levering af den fornødne assistance til den pågældende opgave, kan vi også vurdere og levere undervisningsmateriale og support til en videreudvikling af den givne sprogfærdighed. Der er mulighed for øvelse på tværs af en bred vifte af applikationer, herunder samtaletræning gennem Skype, online korrektur gennem mail, samt direkte download af mp3, mp4 og PDF filer, alt suppleret med enetimer i klassen med en af vores undervisere når og hvornår det er påkrævet. Desuden, træning baseret på virksomhedens sprogpolitik og terminologi samt udarbejdelse af moduler specielt til at imødekomme sprogbehov af dine medarbejdere, sikrer en direkte indvirkning ¨på udvikling af din virksomhed internationalt.

Udforskning af sprogverden online

Sprogindlæring i et tempo der passer dig

 

Hvis du planlægger en rejse i udlandet eller blot vil gerne genopfriske dine generelle sprogkundskaber, så kan Forumsprogs online fjernundervisning være en løsning. Vores modulære online kursusmaterialer er nemme at følge og support fra vores erfarne undervisere er altid ved hånden. Vi har et bredt udvalg af kurser der omfatter mange forskellige emner og kan let tilpasses til at passe eventuelle specifikke krav du måtte have. Du kan blot træne en bestemt sprogfærdighed indtil du føler, at du har styr på det og derefter du kan komme online eller bestoææe et møde med en af vores undervisere for at øve det du har lige lært. Det kan ikke være nemmere, ingen grund til at spilde en masse tid på transport til og fra møder og ved at sidde i et klasseværelse og lave ensformige øvelser, for senere at forsøge at huske alt hvad underviseren har sagt i løbet af mødet. Ved at bruge vores online kursusmaterialer, kan du lave de fornødne øvelser i dit eget tempo og når det passer dig. Desuden, fordi vores online kurser anvender digital notering og optagelser, kan du blot gennemgå dine notater og optagelser hvis du er i tvivl om noget du har lært i løbet af din online undervisningstime. Alternativt, kan du altid maile dit spørgsmål direkte til din underviser.

Fjernundervisning sprogkurser

Vores online kurser omfatter:

 • Genopfriskning af ordforråd
 • Korrespondance
 • Samtale træning
 • Telefonering
 • Præsentation
 • Videokonferencer
 • Genopfriskning af grammatik
 • Aflæggelse af rapporter
 • Forhandling
 • Tekniske manuskripter
 • Kundeservice
 • Oversættelse
 • Medicinsk engelsk

 

 

A world of language is just a click away.