Sprogtest

-SPROGUNDERVISNING EFTER ENHVERS SMAG

Forum sprogtest - hjælp os til at skabe det perfekte sprogkursus for dig

 

 

Vores sprogtests er udviklet med henblik på at teste specifikke sprogfærdigheder i engelsk, tysk, spansk, fransk, polsk, italiensk og russisk. Testerne kan bestilles ved at klike på en af de følgende sproglinks og specificere test niveau. Testniveauer omfatter niveauer fra 1 (begynder) til 5 (avanceret).

Sprogkompetencetest til virksomheder

Forsikr at din virksomheds professionalisme udmøntes internationalt.

Overvejer du at ansætte nye medarbejdere eller planlægger at promovere nuværende til mere internationalt udfordrende stillinger eller måske at udvide til nye internationalle markeder? I bekræftende fald, kan Forumsprog hjælpe dig i din beslutning ved at vurdere sprogfærdigheder af de potentialle kandidater til de nye stillinger eller af de nuværende medarbejder, såsom at evaluere sprogbehov nødvendigt for at erobre nye markeder. Vores tests kan tipasses til at vurdere sprogbehov rettet mod specielle opgaver eller funktioner, som fx salgsmøder, email korrespondance, telefonkontakt etc.

Kontakt os i dag for at lære mere om vores udvalg af sprogtests og hvordan du kan forsikre kvalificerede sprogkompetencer på tværs af din virksomhed.

 

Sprogkompetencetest til jøbsøgende

Bevis dine sprogkompetencer til potentielle arbejdsgivere

 

Er du arbejdsløs for tiden eller søger du en ny stilling? Er du usikker omkring dit sprogniveau i forhold til en bestemt stilling som du vil gerne søge?

Forumsprog kan teste og vurdere dine sprogkompetencer før du ansøger om jobbet, evaluere og kvantificere dine sprogfæfdigheder og identificere potentielle forbedringsområder.

Kontakt os i dag for at lære mere om vores bredt vifte af sprogtests og kurser for jobsøgende.

 

 

Sprogkompetencetest til studerende

Få den karakter du har brug for for at opnå dit mål

 

Overvejer du at studere i udlandet? Skal du opnå et bestemt niveau i en akademisk TOEFL eller IELTS test for at studere ved dit valgte universitet eller søge om visum i forbindelse med indvandring til et bestemt land? TOEFL og IELTS tests er ikke kun dyre og tidskrævende men også svære at forberede sig til. Vores pre-TOEFL/IELTS vurdering er gratis og kan fastsætte dit niveau samt forbedringsområder før du tager den endelige test.

Fastsæt dit niveau i dag og lad os hjælpe dig til at opnå dine mål.

Bestil et sprogtest i dag

Testerne kan bestilles ved at klike på en af de følgende sproglinks og specificere test niveau samt sprogkompetence der skal testes.

Englesk

Tysk

Fransk

Spansk

Italiensk

Polsk

Russisk

Andre sprog

 

"Identifying your

needs is half of

your journey to improvement."