IELTS / TOFEL

-SPROGUNDERVISNING EFTER ENHVERS SMAG

IELTS/TOEFL

Har du tænkt dig at studere i udlandet på et college, universitet eller business management school? – Hvis ja, så skal du bestå en kompetencetest i engelsk. Vi tilbyder et bredt spektrum af intensive kurser i engelsk, specielt tilpasset til dette formål. Du kan også tage en gratis test for at vurdere dit niveau.

 

IELTS/TOEFL for akademikere

Dit pas til studieophold i udlandet

 

ELTS (International English Language Testing System) er godkendt/administreres af British Council. Testen er primært et krav for personer fra ikke-engelsktalende lande, som ønsker at søge optag på universiteter eller colleges i Storbritannien, Australien og New Zealand samt nogle andre engelsktalende lande.

 

IELTS vurderer alle dine engelskkundskaber — læse-, skrive-, lyte- og talefærdigheder — og er udarbejdet til at afspejle det virkelige sprogbrug — på studiet, på arbejdet og i fritiden.

IELTS testen er udviklet af nogle af verdens førende eksperter i sprogvurdering. Den har fremragende internationalt ry og er accepteret af mere end 9.000 organisationer over hele verden, herunder skoler, universiteter, arbejdsgivere, udlændingemyndigheder og faglige organer.

 

IELTS er den mest almindeligt godkendt engelsksprogtest, som benytter sig af en en-til-en samtale for at vurdere dine engelske kommunikationskundskaber. Dette betyder, at du bliver vurderet ved at føre en autentisk samtale med en eksaminator. Dette er den mest effektive og naturlige måde at teste dine talekundskaber i engelsk.

 

Ligesom IELTS, måler TOEFL testen dine færdigheder i at bruge og forstå engelsk på akademisk niveau og vurderer hvor godt du kombinerer dine lytte-, læse-, tale- og skrivefærdigheder når du udfører akademiske opgaver. Den væsentligste forskel mellem de to tests ligger i den eksaminerende organ samt variationen af engelsk som testes. IELTS prøven er baseret på britisk engelsk og vedligeholdt ved University of Cambridge, mens TOEFL prøven er baseret på nordamerikansk engelsk og administreret af ETS, et amerikansk selskab hjemmehørende i New Jersey. Flere end 27 millioner mennesker verden rundt har taget TOEFL testen.

 

Hos Forumsprog, har vi udviklet forberedende kurser baseret på aktuelle test materialer og præcise krav til både IELTS og TOEFL testerne. Vi tilbyder prøveeksamener, således at du kan vurdere din parathed før du betaler dyre testgebyrer. Vores IELTS/TOEFL kurser er ikke kun udviklet med det formål at opnå det fornødent niveau af færdigheder i engelsk, som giver adgang til dit valgte universitet, men også at forberede dig til den indledende overgangsperiode til engelsk ved din studiestart. Vores online supportservices er også tilgængelige under din første semester.

Kursusvarighed spænder fra 2 til 10 uger, afhængig af resultaterne af din vurderingstest.

 

General training IELTS/TOEFL

Til skole-, arbejds- og migrationsbrugor

General Training testformat fokuserer på generelle overlevelsesfærdigheder på tværs a en bredt udvalg af socialle- og arbejdspladssammenhænge. Det er typisk for dem, der rejser til engelsktalende lande i forbindelse med uddannelse, joberfaring eller træningsprogrammer. Personer som flytter til Australien, Canada eller New Zealand skal tage General Training testen.

Bortset fra opnåelsen af det fornødent niveau af færdigheder i engelsk, tilbyder vores kurser også et bredt udvalg af kundskaber som skal sikre, at din overgang til det nye miljø bliver så problemfri som muligt.

Kursusvarighed spænder fra 2 til 10 uger, afhængig af resultaterne af din vurderingstest.

 

Alle vores IELTS/TOEFL kurser omfatter:

  • Gratis evalueringstest
  • Gratis vurdering og rådgivning
  • Modulære træningsprogrammer
  • Vejledning som enetimer med indfødte engelsktalene undervisere
  • Skræddersyet undervisningsskema
  • Audio / video træningsmaterialer
  • Øvelser og overførselsopgaver som kan downloades
  • Prøveeksamener baseret på faktiske tidligere IELTS/TOEFL prøver
  • Online support services både under og efter kurset

 

Din vej til at studere og arbejde i udlandet begynder her.